Bu sınıfın öğretmeni ‘Gül’ gibi!

General Şükrü Kanadlı İlkokulu 1- A Sınıf Öğretmeni Gül Eleman Çelikezen, okuma yazmayı çözen öğrencilerine, düzenlediği başarı ve moral etkinliğinde müziğin evrensel diliyle teşekkür etti.

Türk ve Suriyeli öğrencilerden oluşan sınıfta, çocuklara güven veren, sosyal yönlerini geliştiren, yeteneklerini keşfetmeleri için yönlendiren eğitim yaklaşımı ile hem öğrencilerinin, hem de velilerin gönlünü kazanan Çelikezen, etkinlikte ayrıca veli – öğretmen ve öğrenci dayanışmasının en güzel örneğini sergilerken, başarıda öğretmenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öğrencilerine bağlama çaldı

Zeki Müzikevi  Hocası Zeki Altıparmakoğlu ile birlikte öğrenci ve velilerine bağlama çalarken onları aynı zamanda müziğe teşvik edip, bağlama ile de tanıştıran Sınıf öğretmeni Çelikezen,  öğrencilerine özenle hazırladığı çiçekten başarı tacı  ve başarı belgelerinin yanısıra, her öğrencinin kişiliğine göre takdim ettiği empati, azim ve mücadale, nezaket, girişimcilik, yardımseverlik, hoşgörü ve güven ödülleri ile de öğrencilerinin hayatları boyunca edinebilecekleri kişisel gelişimlerinin küçük yaşta oluşmasına katkı sundu.

Velilere özel teşekkür

Türk ve Suriyeli iki veli temsilcisine de çiçek takdim ederek, kendisine inanan ve güvenen velilere teşekkür eden 1- A Sınıf Öğretmeni Gül Eleman Çelikezen, “Benimle birlikte yol alan velilerimle beraber okumaya geçen tüm öğrencilerimin bundan sonraki eğitim yolculuğunda yanlarında olacağız ve birlikte önemli başarılara imza atmalarına yol göstereceğiz. Asıl hedefimiz; eğitimin yanında yeteneklerini keşfedebilen, sorgulayabilen, müziğe ilgi duyan,  vatanına saygılı bireyler yetiştirmektir. Onlar için empati, azim ve mücadele gibi tanımlarla hazırladığım kişisel gelişim ödüllerinin de amacı; başarıyı okuma yazma öğrenmenin yanında daha önemli değerlerle de değerlendirilebileceklerini kavramalarıdır” derken, etkinlikte kendisine destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

“Okul bina değil, insandır”

General Şükrü Kanadlı İlkokulu Müdürü Ebru Yıldızber de, sosyal etkinliklere destek ve değer verilmesi gerektiğini belirtirken, okulun bir bina olmadığı, okulun insanın kendisi olduğunun altını çizdi.

Konuşmasının ardından Gül Çelikezen, okul müdürünün sosyal etkinliklere önem vermesinin değerli ve önemli olduğunu vurgulayarak, desteklerinden dolayı okul müdürleri Ebru Yıldızber’e teşekkür etmek amacıyla çiçek takdim etti.

 

Etkinlikte, sinema keyfi de var

General Şükrü Kanadlı İlkokulu 1- A Sınıf Öğretmeni Gül Eleman Çelikezen, başarı ve moral etkinliğinin devamında öğrencilerine sinema keyfi yaşattı. 9 Suriyeli öğrencinin ilk kez sinema ile tanıştığı etkinlikte öğrencilerin dil gelişimine ve motivasyonlarına katkı sağlamak amacıyla sponsor olan Anadolu Makzume Lisesi Rehber Öğretmeni Zulfinaz Başer’e de çok teşekkür eden Çelikezen, çocuklarla yakından ilgilenirken, onlara ömür boyu unutamayacakları güzellikler yaşatttı.

 

https://www.facebook.com/gul.elemancelikezen/videos/2280358918641958/

Bir cevap yazın