Tosyalı Holding, Türkiye’ye değer kattı

Aralarında Tosyalı Holding’in de olduğu Türkiye’nin kültür ve değerleriyle üretip dünyaya açılan 19 Türk markası, Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni’nde ödüllerini aldı. Tosyalı Holding’in Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödülünü Tosyalı Holding İcra Kurulu Başkanı Şerif Tosyalı’ya Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan takdim etti.

Esma Sultan Yalısı’nda  düzenlenen törende, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tosyalı Holding İcra Kurulu Başkanı Şerif Tosyalı’ya ödülünü verirken, “Bu ödül töreninde bir müjdeli haberi de sizlerle paylaşmak isterim. Amerika Birleşik Devletleri’nin Türk demir çelik ihraç ürünlerine uyguladığı yüzde 15 kotasına karşı açtığımız ilk davayı kazandık” dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’nin katıldığı törende, sadece Türkiye için değil uluslararası pazar için de üreterek dünyaya yayılan ve cirolarının en az yüzde 10’unu uluslararası pazardan elde eden firmalar arasında yer alan Tosyalı Holding adına ödülü teslim alan Şerif Tosyalı, Bakan Pekcan’a teşekkür ederek, “Tosyalı Holding olarak Türkiye’ye değer katmaktan gurur duyuyoruz” derken, büyümeye ve Türkiye’ye değer katmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplam 19 marka ödül aldı

Zirvede Tosyalı Holding’in yanı sıra Türk Hava Yolları, Kızılay, TIKA, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Turkcell, Simit Sarayı, Rixos Hotels, Paşabahçe Mağazaları, Mavi, Arzum, Karaca, Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Sümeyye Boyacı, Les Benjamins kurucusu Bünyamin Aydın, Mado, Netlog Lojistik, Yataş Grup, Sami Savatlı, Atelier Rebul olmak üzere 19 markanın yöneticileri ödüllerini teslim aldı.

 

Bir cevap yazın