KYK’lı öğrenciler kan verdi

İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, Hatay Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) İl Müdürlüğü ve Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

KYK Şube Müdürü Ali Yılmaz ve Muhyiddin İbn-i Arabi Erkek Yurdu Müdür Vekili Mustafa Yıldırım’ın da katıldığı etkinlikte, Hatay KYK İl Müdürü İhsan Yılmaz öğrencilerle sohbet ederek, kan bağışının önemine değindi.

Yurt içerisinde kurulan stantlarda tek kaynağı insan olan kan bağışına bulunmasına destek olan öğrenciler ve yurt personellerine hassasiyetleri için teşekkür eden Hatay KYK İl Müdürü İhsan Yılmaz, Kızılay Haftası ile başlayan ve yılda ortalama 2 kez yapılan kan bağışı etkinliklerine yurtlarında barınan bütün üniversiteli öğrencilerinin  destek ve katkı sağladığını ifade etti.

Sosyal sorumluluk kapsamında her yıl birçok etkinlik düzenlediklerini ve kan bağışında yüksek bir sayıya ulaşmak için Kızılay’la birlikte çalışmalara devam ettiklerini belirten Yılmaz, “Yurtlarımızda, bu tür projelere her zaman destek veriyoruz. Öğrencilerimizi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Bugün 100’den fazla öğrencimiz kan verdi. Her yıl bu çalışmayı tekrarlıyoruz. Diğer yurtlarımızda da kan bağışlarına destekler devam ediyor” dedi.

Bir cevap yazın