Ak Parti İskenderun’da kenetlendi

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları, önümüzdeki günlerde adaylığı açıklanması beklenen işadamı Fatih Tosyalı ile birlikte kenetlendi. AK Parti İskenderun İlçe Başkanvekili Pakize Ulutaş Kurtul’un organize ettiği kahvaltı programına katılan aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verirken, 31 Mart yerel seçimleri öncesi güç birliği oluşturdu.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanvekili Pakize Ulutaş Kurtul ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkanı Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile birlikte belediye başkan aday adayları Bülent Özer, Metin Çağlar, Erdal Keleş, Abdulkerim Güven, Ergün Gözüküçük, Lutfi Maraşlı, Nevzat Barak, Vedat Tosun, Ali Soylu, Amir Öncel ve Mehmet Ergündüz’ün katıldığı toplantıda, İskenderun’un yanısıra Hatay ve ülke genelinde yerel seçim istişaresi yapıldı.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanvekili Pakize Ulutaş Kurtul, başarılı olmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade ederken, aday adayları da hep bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirirken, partilerini iktidara taşımak için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını önemle vurguladı.

Bir cevap yazın