Kamp Akşamlarında ‘Yükseliş’ var!

Yaptıkları etkinliklerle gençlerin kalplerine dokunmayı başaran İskenderun Gençlik Merkezi gönüllü çalışanları, Yükseliş Koleji tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Kamp Akşamları’ etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

İskenderun Gençlik Merkezinin gönüllü gençleriyle unutulmaz bir kamp akşamı yaşayan Yükseliş Koleji’nin 21 öğrencisi ve 5 öğretmeni, etkinlikte kamp ateşi yakmaktan, sinema gösterisine, sucuk ekmekten, marshmallowa kadar birçok kamp ritüelini birlikte gerçekleştirme fırsatı bulurken, öğrenciler zorlu survivor mücadelesinin ardından çeşitli hediyelerin sahibi oldu.

Öğrenciler farklı deneyimler öğrendi

Etkinliğin gençleri mutlu etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Bir kamp akşamında daha öğrencilerimiz ve gönüllü gençlerimizle bir aradayız, bu tür etkinlikler çocuklarımız için farklı deneyimler oluştururken bu tecrübeleri eğlenceli bir biçimde yaşamak onlar için bir hayli cezbedici. Bizler Gençlik Merkezi ekibi olarak her zaman canla başla çalışıyoruz ve aldığımız geri dönüşlerde ne kadar doğru işler yaptığımıza olan inancımızı güçlendiriyor. Merkezimize güvenen tüm eğitimcilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz, kapımız her daim onlara açık” şeklinde konuştu.

Böyle bir kamp ortamı yaşamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Yükseliş Koleji öğrencileri, gönüllü gençlere teşekkür ederek, bir sonraki kamp gününü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Bir cevap yazın