Sevgi Çocuklarının verdiği moral galibiyet getirir!

Hatay Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar, Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Hataysporlu futbolcuları antrenmanda ziyaret etti. Osman Çalgın Tesisleri’ne takıma moral ve destek vermek amacıyla gelen sevgi dolu konuklar Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut’a karakalem çalışması ile yapılmış portresini hediye ederken, futbolcular da anlamlı ziyareti gerçekleştiren taraftarlarına Hatayspor atkısı hediye ederek teşekkür etti.

“Galip geleceğiz”

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Hatay Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ve takımada büyük moral olduğunu belirterek, Giresunspor maçından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirtti.

Caner Bağ ve Gökhan Karadeniz’in cezalı, Tom ve Mirkan’ın ise sezonun ilk yarısını kapatması dolayısıyla Giresun maçında forma giyemeyeceğini de dile getiren Palut, geçen hafta elde ettikleri galibiyetin yanısıra, taraftarlarının verdiği moralle de kente 3 puanla döneceklerini söyledi.

“Bize güvenin”

Hatayspor’un futbolcularından Yusuf Abdioğlu ise, iyi bir takım olduklarını, ardı ardına maç kazanamamanın puansal olarak sıkıntısını yaşadıklarını belirterek, “Bizleri sevenler, bize inansınlar, güvensinler çünkü kenetlenmemiz gerekiyor. Giresunspor maçı da ufuğa daha anlamlı bakabilmemiz için çok önemli” dedi.

Bir cevap yazın