Gücümüz Macaristan’a yetmedi!

Salon: Antakya

Hakemler: Anton Makhlin (Rusya), Alakbar Hasanov (Azerbaycan), Sergii Tyslenko (Ukrayna)

Hatay Büyükşehir Belediyespor: Paris 11, Merve Aydın 4, Ben Abdelkader 13, Johnson 8, Snytsina 9, İlsu Darıcıoğlu, Cansu Köksal 3, Gizem Başaran, Gajic 8

Sopron Basket: Fegyverneky 15, Dupree 16, Turner 6, Zahui 7, Crvendakic 15, Casas 5, Hatar 2, Dubei

  1. Periyot: 15-18

Devre: 27-38

  1. Periyot: 39-52

Kadın basketbolunun Avrupa kulüpler düzeyindeki en görkemli organizasyonu olan Euroleague’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sezonun 6. karşılaşmasında evinde Macaristan temsilcisi Sopron Basket’e 56-66 yenildi.

Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Abdelkader, Snytsina,Paris, Merve ve Johnson ilk beşiyle başlayan Hatay temsilcisi, rakibinin orta mesafeden bulduğu sayılara Merve ve Snytsina ile karşılık verdi ve ilk çeyrek konuk takımın 15-18 üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci çeyreğine de hızlı başlayan taraf konuk takım Sopron oldu. Hatay’ın Melekleri, pota altından ve hızlı hücumlarla skor üreten rakibine Abdelkader ile cevap verse de Macaristan temsilcisi soyunma odasına 27-38 önde giden taraf olmayı başardı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısında da istediklerini sahaya yansıtamadı. Hatay’ın Melekleri savunmadaki sertliğini arttırıp rakibini durdurmaya çalışsa da üçüncü çeyrekte de üstün olan taraf olan konuğuna 39-52 teslim oldu.

Mavi-beyazlılar, karşılaşmanın son çeyreğinde de rakibine üstünlük sağlayamayınca karşılaşma 56-66’lık skorla konuk takım Sopron Basket’in üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

 

Bir cevap yazın