HATSU’dan anında müdahale!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun’da aşırı yağışlar nedeniyle kanalizasyon giderlerindeki tıkanmaların önüne geçerek, su birikintilerini deşarj etti.

İskenderun’da gece saatlerinde başlayan yoğun yağış sonrasında caddelerde oluşan su birikintilerini gidermek amacıyla çalışma başlatan Genel Müdürlük, İskenderun şehir merkezinin muhtelif noktalarında ve iş yerlerinde taşarak biriken suları vidanjör aracıyla tahliye ederek, yaya ve sürücülere rahat bir nefes aldırdı.

Caddelerin üzerindeki muayene bacalarında yaşanan tıkanmaları da gideren ve yağmursularının tahliye edilerek su birikintilerini önleyen ekipler, trafik akışının sağlıklı bir şekilde ilerlemesi amacıyla yağmur sonrası biriken atıkları ve balçıkları da temizledi.

Ekiplere iletilen arıza bildirimlerine 3 vidanjör ve 3 kılavuz aracı ile müdahalede eden HATSU ekipleri, tüm olumsuzlukların ortadan kaldırılması için seferber olduklarını ve gece gündüz demeden arızalara müdahale edilerek mağdur olan vatandaşların sorunlarının giderildiğini aktardı.

Bir cevap yazın