Vali Doğan, ‘İhmal varsa gereken yapılacak’

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 26 kişinin dumandan etkilendiği termal oteldeki yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Termal oteldeki yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini ifade eden Vali Doğan, teknik çalışmaların sürdüğünü, ihmal varsa değerlendirilip, gerekli işlemlerin yapılacağını ifade etti.

Dumandan etkilenen vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Vali Doğan, “Sabah saatlerinde Erzin ilçesine bağlı Başlamış Mahallesi’ndeki İsos Termal Otel’de çıkan bir yangın var. Büyük ihtimalle kalorifer dairesinde başlayan bir yangın. İlk anda müdahale edildi. Otelin bütün odaları kontrol edildi. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Tüm vatandaşlarımız otelden tahliye edildi. Dumandan etkilenen 25 kişi ilk müdahaleler yapıldıktan sonra hastanelere intikal etti. Durumları iyi… Onun dışında herhangi bir zayiatımız yok. Ekiplerimiz Osmaniye, İskenderun, Dörtyol’dan hareket ederek yangına müdahale etmiştir. Yangının çıkış nedeni ile ilgili net bir durum yok. Teknik çalışma yapılacak. Her şey incelenecek, eksikleri varsa gereken neyse yapılacak” dedi.

Bir cevap yazın