Kılıçdaroğlu, bakın Hatunoğlu’ndan ne talep etti?

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Hatay’da adaylığı ilk açıklanan isim olan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, kendisine bu göreve layık görmesinden dolayı teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nun ardından Örgütlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u da makamlarında ziyaret eden Hatunoğlu, etkili bir çalışma ve halkın isteğiyle Antakya Belediyesi’ni kazanacağına inandığını söyledi.

“Kazanacağız”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na kazanma sözü veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, “Şahsıma verdiğiniz bu görev benim için büyük bir mutluluktur. Bizler halkımıza, milletimize ve devletimize her zaman hizmet etmek için görev başındayız. İnşallah 31 Mart’ta Allah’ın izni milletimizin isteği ile yerel seçimlerde Antakya Belediyesi’ni birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hizmet ekibi ile yönetme imkanına sahip olacağız. Şahsıma layık gördüğünüz bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime söz veriyorum. Başta halkımız olmak üzere örgütümüzle ve ekibimizle Antakya Belediyesi’ni kazanıp, en iyi hizmetleri sunmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğim” dedi.

“Antakya Belediyesi’ni istiyorum”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu’nu CHP Genel Merkezi makamında ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da,  “Bizler Hatay halkını seviyoruz. Her zaman onurlu bir duruş sergilediler. Şahsınızdan bir isteğim var; Her zaman şeffaf bir belediyecilik yapmanızı istiyorum. Sizlere inanıyorum ki; bunu başaracak güç sizde vardır. Antakya Belediyesi’ni mutlaka istiyorum. Çünkü Antakya medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir ilçemizdir. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Hatunoğlu’na tam destek

Hikmet Hatunoğlu’nun adaylığıyla ilgili yapılan eleştirilere de açıklık getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizler Antakya halkına güveniyoruz. CHP’nin Antakya’daki adayı Hikmet Hatunoğlu’dur. Kendisi Antakya halkına en iyi hizmeti yapmak için çalışacaktır. Dedikodulara kulak asmadan Antakya Adayımız Hikmet Hatunoğlu seçim çalışmalarını en iyi şekilde gerçekleştirip Antakya Belediyesi’ni kazanacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın