Çelik-İş Sendikası’nda bir dönem kapandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan ve uzun yıllardır kullanılmayan eski Çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk binaların yıkımına devam ettiklerini söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Metruk yapılar terk edilmiş olması nedeniyle madde bağımlılarının odağı haline geliyor. Bu tip yapılar, yapı sahipleri ve çevresinde yaşayan vatandaşlar açısından da tehlike arz ediyor. Vatandaşların şikâyetleri doğrultusunda, halkımızın güvenliği için bizler de gerekli prosedürü tamamladıktan sonra binaların yıkımını gerçekleştiriyoruz. Bu binanın yerine de sendikamız yeni binasını yapacak” dedi.

Çelik –İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör de depreme dayanıksız olduğu için boşaltmak zorunda kaldıkları binanın belediye desteğiyle yıkılmasının ardından, aynı arsa üzerinde yeni hizmet binasını yapacaklarını söyledi.

Bir cevap yazın