İskenderun’a yön verenler buluştu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e iade-i ziyarette bulundu. İskenderun’a yön veren iki ismin buluştuğu ziyarette, Kaymakam Yönden ve Başkan Seyfi Dingil, ilçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Yönden’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İlçemize atanan değerli Kaymakamımız İskender Yönden beyin ilçemize çok faydalı ve başarılı projelere imza atacağından şüphemiz yoktur. Geçmişte olduğu gibi Kaymakamlarımız ile sürekli iletişim halinde olacağız. Hepimizin amacı; halka en iyi hizmeti vermektir” dedi.

İskenderun Kaymakamı Yönden ise İskenderun gibi güzel bir şehirde görev yapacak olmaktan dolayı memnuniyet içerisinde olduklarını belirterek, “Daha öncede Erzin kaymakamlığı yaptım. Dolayısı ile bölgeyi yakından tanıyorum. İskenderun Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri. Halkımıza  hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışacağız ”diye konuştu.

Komutanlara ziyaret

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, daha sonra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç’a ve Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe’ye de iade-i ziyarette bulundu.

Bir cevap yazın