İTSO’ya Kasım ayı uğurlu geldi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı Meclis toplantısı İTSO Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi.

Danimarka Mülteci Konseyi Geçim Kaynakları Proje Yöneticisi Gökhan Gülbandılar tarafından “Hatay’da Mülteci ve Girişimcilere Yönelik Sağlanan Destekler’ ile ilgili sinevizyon gösterimi de yapılan toplantıda, daha sonra Hesapları İnceleme Komisyon Başkanı Tuncay Paşaoğlu da meclis üyelerini bilgilendirdi.

İTSO artık B sınıfı

5-6 Kasım tarihleri arasında iki günlük bir ‘Akreditasyon Denetimi’ geçirdiklerini ve bir ilke imza atarak C sınıfı akreditasyon sertifikasını B sınıfına yükselttiklerini söyleyen İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Son üç yılın yani 2016, 2017 ve 2018 yıllarının faaliyetleri kapsamında, bağımsız denetleme kuruluşu olan Türk Loydu tarafından, ‘Akreditasyon Denetimi’ yapıldı. Üyelerimize sağlamış olduğumuz hizmet kalitesini ölçen bu denetimde odamız; C sınıfı akreditasyon sertifikasını B sınıfına yükselterek, bir ilke imza attı. Alınan bu sonuçla, üyelerimize verilen hizmetlerin kalitesinin arttığı, somut verilerle de belgelenmiştir. Denetim esnasında, şahsım, Başkan Yardımcımız Muhsin Yeter, Muhasip Üyemiz Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Akreditasyon İzleme Kurulu Başkanımız Sanem Akpınar denetçiyle bire bir görüşmeler yapmak suretiyle, odamızın yıllar içerisinde kat ettiği ilerlemeyi anlatma imkânı bulduk. Son 3 yıldır yapmış olduğumuz çalışmalar ve istişarelerimiz sonucunda doğru yolda olduğumuzu teyit etmiş olduk. Bu süreçte, Genel Sekreterimiz liderliğinde, personelimizin birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek ekip ruhuyla hareket etmesi akreditasyon sürecinin ötesinde, bizim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Akreditasyon denetimi sürecinde çalışan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis toplantısında ayrıca İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliğine oy birliğiyle Yüksel Cirdi seçildi.

Bir cevap yazın