Şampiyon, ‘Demokrasi’ mesajı verdi

Hatay T Tipi Ceza İnfaz Kurumu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 15 Temmuz Şehit Gülşah Güler Kamu Futbol Turnuvası Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü arasında oynanan final maçıyla sona erdi.  Antakya Belediyesi Mehteran Takımı’nın konserinin ardından, şehit annesi Emine Güler’e çiçek takdiminin ardından başlayan maçta, rakiplerini tek tek eleyerek şampiyonluğa imza atan kurum Hatay Büyükşehir Belediyesi oldu.

Çekişmeli maç

Hatay Büyükşehir Belediyesi Takımı, maça üzerinde 15 temmuz şehitlerinin resimleri ve demokrasi mesajı veren ‘Egemenlik kayıtsız Şartsız milletindir’ yazılı pankartla çıktı. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü arasında oynanan final maçının başlama vuruşunu Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk ile Çevik Kuvvet Şube Müdürü Gürbüzer Özdemir yaptı.

35’er dakikalık iki devre halinde oynanan ve  büyük çekişmeye sahne olan maçın sonunda turnuvayı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne şampiyonluk kupasını Şehit Gülşah Güler’in annesi Emine Güler takdim etti.

Güler, kızının adını yaşatan organizasyonu düzenleyen Hatay T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na teşekkür etti.

Turnuvayı ikincilikle bitiren emniyet takımına da madalyalarını Vali Yardımcısı Erol Özkan ile Savcı Ziya Öztürk, üçüncü bitiren İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise madalyaları Büyükşehir Belediyesi Sekreter Yardımcısı Ahmet Kilisli tarafından takdim edildi.

 

Bir cevap yazın