Kaymakam Yönden’e ziyaretçi yoğunluğu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’nin ardından ilçe ekonomisine yön veren iş dünyasının tanınmış isimlerini ağırladı.

Yeni görevinde başarılar dileyerek, iyi dilek ve temennilerin sunulduğu ziyaretlerde, Kaymakam Yönden, konuklarına duyarlılıklarından dolayı müteşekkir olduğunu ifade ederek, Kızılay Şube Başkanı Ümit Günay’ın şahsında Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’nin tüm çalışma ekibine sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekler için, hayırsever işadamlarına da ilçeye yaptıkları yatırımlar ve sosyal kalkınmaya yönelik oluşturulan projelerden dolayı ayrıca teşekkür etti.

‘Tosyalı Holding’in ekonomiye katkısı yadsınamaz’

Kaymakam Yönden, 22.Dönem Milletvekili İsmail Soylu ve beraberindeki Altın Ateş Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş ve Paşa Karaca Yapı ve İnşaat Sahibi Müteahhit Paşa Karaca’nın ardından Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı’yı konuk etti.

Tosyalı Holdingin İskenderun ve çevresinin yanısıra ülke dışındaki demir çelik sektöründeki yatırımları ile sanayi sektöründe ekonomiye büyük katkı yaptığını ifade eden Kaymakam Yönden, Fatih Tosyalı’nın şahsında Tosyalı ailesine bölge ekonomisine yaptığı katkılar ve sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekler için teşekkür etti.

Kaymakam Yönden’e ‘İskenderun’a hoşgeldiniz’ diyerek, yeni görevinde başarılar dileyen Fatih Tosyalı da, yatırımları ve tesisleri hakkında bilgiler verdi.

 

Bir cevap yazın