MÜSİAD EXPO’da ‘Mesele Türkiye’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından CNR Expo’da bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla başlayan CNR EXPO İstanbul’daki fuara MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Asya’dan Avrupa’ya, Orta Doğu ve Afrika’dan Türk Cumhuriyeti’ne kadar 140 farklı ülkeden binlerce iş adamı ve devlet adamını  “İş Burada: Meselemiz Türkiye” sloganıyla buluşturan 17. MÜSİAD EXPO’da Türkiye’nin Global Çelik Üreticisi Tosyalı Holding’in açtığı stantta iş dünyası yeni fırsatlarla karşılaştı.

 ‘Yeni bir yolun ilk adımı”

İş dünyasının saygın isimlerini ağırlayan MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı konuklarıyla yakından ilgilenirken, “Dün Uluslararası İş Formu’nun 22’ncisini gerçekleştirdik. Dünya 2018 yılında öylesi değişimlere sahne oldu ki, 2019 ve devamı için yeni fikirlerin, yeni yol haritalarının ve yeni paradigmaların ortaya konması kaçınılmazdır. Bizler oldukça geniş katılımlı bir iş zirvesi ile para sistemlerinde çoğulculuğu ve adalet kavramlarını masaya yatırdık. Türkiye ve dünya ekonomi-politiği adına yeni bir yolun ilk adımlarını attık” dedi.

Fuarda iş dünyasının standlarını da gezerek, bilgi alan MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, “Muhteşem MÜSİAD fuarımızın açılışından sonra, standımızı ziyaret eden genel başkanımıza ve değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın