Muhsine Korkmaz, başkanlık yolunda…

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Adayı Muhsine Korkmaz, gazetemizi ziyaret ederek, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini, hedeflerini, yönetim anlayışını anlatırken, halkla kurduğu gönül köprüsüne dikkat çekti.

‘İskenderun’a kadın eli değmeli’ diyerek çıktığı yolda, halka CHP’de hizmet etme bağlılığını ve yerel seçimleri konuşan Korkmaz, sık sık birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Atatürkçü, Cumhuriyetçi, emekçi bir kadın aday adayı olarak kadınların da gücünü arkasına alıp, ekibiyle birlikte ‘Mutlu bir İskenderun’ yaratma hedefi için hazır olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’u karış karış gezdiğini, daha önce de CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı olarak halkın içinde olması ve doktor olmanın verdiği avantajla gittiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Muhsine Korkmaz, “İskenderun’un gelişmesi, kalkınması, güzelleşmesi için artık yönetime ve şehre kadın eli değmeli diyoruz. 31 Mart yerel seçiminin, her başarıya büyük katkılar sunduğuna inandığımız kadınlarımızın başarısı olacağına inanıyor ve bu başarının da İskenderun’a yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın