Yeni Vali Rahmi Doğan, pazartesi geliyor

26 aylık Hatay Valiliği görevi süresinin ardından Ankara Mülkiyet Baş Müfettişliğine atanan Erdal Ata, Hatay’a veda etti.

Hatay protokolü, Askeri erkân, kamu kurum müdürleri, işadamları, STK ve oda başkanlarının katıldığı vedalaşma töreninde konuşan Vali Erdal Ata, 26 ay görev aldığı Hatay’dan güzel hatıralarla ayrılacağını söyledi.

Konuşmasında duygu dolu anlar yaşayan Erdal Ata, Hatay’ın çok önemli ve kadim bir şehir olduğunu belirterek, “Hatay hepinizin bildiği gibi hassasiyeti olan bir ilimiz. Farklı kültürlerin, farklı dinlerin, farklı mezheplerin bir arada barış ve huzur içinde yaşadığı bir kentimiz. Burada barış ve huzurun devam ettirilmesinde herkese önemli görevler düşüyor. Ülkenin birlik ve beraberliği her şeyden önemlidir. Bu kapıdan hizmet almak için giren vatandaşın kökeni, siyasi görüşü benim için hiç önemli olmadı. Asla böyle bir ayrım yapmadım. Bu 26 aylık süreçte bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Daha önce görev yaptığımız şehirlerde olduğu gibi, 26 aydır görev yaptığım Hatay’da da birbirinden değerli arkadaşlarla tanışma ve çalışma fırsatı buldum. Görevimiz bitti Ancak, burada kurduğumuz sağlam dostluk ve güzel hatıralar baki kalacaktır. Hakkınızı helal ediniz” dedi.

Ankara Mülkiyet Baş Müfettişliğine atanan Erdal Ata, veda törenine katılım gösterenlerle tek tek vedalaşarak valilikten ayrıldı.

Kars Valiliği görevinden Hatay Valiliği’ne atanan yeni Vali Rahmi Doğan’ın da Pazartesi günü Hatay’a gelerek, görevine başlaması bekleniyor.

Bir cevap yazın