‘İskenderun, Hatay’a zenginlik katan bir ilçe’

Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun’daki veda ziyaretlerini sürdürdü. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve daire müdürlerinin ardından, Hatay ekonomisine katkı sunan işadamları Murat Yeşilkaya, Ziya Hacıalioğlu, Yusuf ve Mehmet Dönmez ve Yazıcılar Demir Çelik Fabrikası Genel Müdürü Osman Gözükara ile vedalaşan Vali Ata, son olarak İskenderun eski Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit’i ziyaret etti.

“İskenderun, Hatay için önemli bir merkez”

Gerek ekonomisi gerekse girişimci bireyleri ile farklı bir potansiyele sahip Hatay’da görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, kendisine gösterilen yakın ilgi ve teveccüh dolayısıyla teşekkürlerini sunan Vali Ata, “İskenderun ülkemizin zenginliğine zenginlik katan önemli ve önde gelen merkezlerden biridir. İnanıyorum ki; İskenderun ilçemiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin, ülkemizin başta ekonomisi olmak üzere sosyal ve kültür hayatına çok daha fazla katkıda bulunmaya devam edecektir. Tüm İskenderun halkına selamlarımı sunuyorum ” dedi.

İskenderunlulardan teşekkür

Vali Ata’ya görev süresi boyunca Hatay’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil, “Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü şükranlarımızı arz ediyoruz. Sayın Valimiz her projemizde her çalışmamamızda yanımızda oldu desteklerini eksik etmedi. Birlikte geçirdiğimiz görev süresinde İskenderun için birçok önemli çalışmaya birlikte imza attık, şahsım ve İskenderunlular adına kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek, Vali Ata’ya plaket takdim etti.

Vali Ata’yı tanımak ve birlikte çalışmaktan onur duyduklarını belirten işadamları da, sanayici ve iş insanları olarak istihdama verdikleri destekler, ülke ekonomisine yaptıkları katkılar için teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın