Hatay’ın eğitim camiası bu zirvede buluştu

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak bir ilçede gerçekleştirilen ‘Aylık Değerlendirme Toplantısı’ bu kez Arsuz’da gerçekleşti.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve tüm ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla, Arsuz Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda Hatay’ın eğitim sorunları ve istatistiki çalışmalar masaya yatırıldı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’a Arsuz’da eğitime verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sunarken, ilçedeki okullar hakkında istişarede bulundu.

Hatay MEB Müdürü Kemal Karahan’ın, talepleri en kısa sürede cevaplandırdığını belirten Kaymakam Sarı, “Eğitim ortak meselemiz. Bu sebeple eğitimi çok önemsiyoruz. Bu hususta sorumluluklarımız oldukça fazla. Eğitim konusunda elimizden geldiğince en iyi çalışmaları yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu sebeple bu ay ki değerlendirme toplantısının ilçemizde yapılması bizim için ayrı bir önem taşıyor” dedi.

Düzenlenen eğitim zirvesinin ardından, İl Müdürü Kemal Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri Arsuz’da kısa bir gezi gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın