Bülent Özer, siyasette tecrübeli bir isim

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediye Meclis Üyeliği yapan Bülent Özer, İskenderun Belediye Başkanlığı için Ak parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na resmi başvuru yapmasının ardından, zaman kaybetmeden çalışmalara başladı.

Genç yaşına rağmen siyaseti özümsemiş bir isim olarak, Sarıseki Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde de başarılı çalışmalara imza atan ve ortak akla önem veren yöneticilik anlayışıyla her zaman takdir toplayan Özer, İskenderun’a hizmet etmek için çıktığı yolda, aday olmasa da aday gibi çalışarak İskenderun Belediyesi’ni yeniden kazanmak için çalışacağını vurguladı.

Ak davaya bağlılığını, ‘Bu uğurda yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağım’ diyerek vurgulayan Bülent Özer, “Bizler halkımıza hizmet etmek için bu kutlu yola çıktık. AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu yüce milletimize önce Sarıseki Belediye Başkanlığı görevimde, akabinde ise meclis üyeliği ile hizmet etmek kısmet oldu. İnşallah nasip olursa İskenderun Belediye Başkanlığı görevini alırsak, herşeyimizi ortaya koyup hizmet için çalışacağız. Partimiz aday göstermese bile, yine aynı kararlılık ve hassasiyetle çalışacağız” dedi.

Bir cevap yazın