Bugün Ankara ‘Hatay’ı konuşuyor…

Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Birlik Vakfı tarafından bu yıl 7.’ncisi düzenlenen Başkentte ‘Hatay Günleri’ görkemli bir şölenle ziyaretçilerine kapılarını açtı. Hatay’ın tarihsel, kültürel, sosyal ve turistik değerleri, mutfağı ve tüm hoşgörüsüyle 5 gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi(AKM)’nde görücüye çıkacağı  “Başkent’te Hatay Günleri”ni başkentlilerin yanısıra memleket özlemi çeken Hataylılar da ziyaret ederek, hasret giderme fırsatı bulacak.

İstanbul’un ardından Ankara’da düzenlenen Hatay Günleri’nin AKM’deki açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, HBB Başkanı Lütfü Savaş, Hatay bölge Milletvekillerinin tamamı, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın müthiş gösterisinin ardından, protokol üyeleri kurdale keserek, açılan stantları gezdi. Hatay’ın her yönüyle Ankara’ya taşındığı ‘Başkentte Hatay Günleri” dolayısıyla AKM’de açılan standtlar 4 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

Bir cevap yazın