Akçaylılar’ın talebi yerine getiriliyor

İskenderun Belediyesi, alt yapısı tamamlanan bölgelerde ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla sürdürdüğü yeni yol açma çalışmalarını Akçay’da gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,

Akçay Ortaokulu’nun çevresindeki yeni yol açma ve peyzaj çalışmalarına kış öncesi hem vatandaşların, hem de öğrencilerin mağdur olmaması için hız verirken, yolun en kısa sürede tamamlanması planlandı.

Yol açma çalışmalarının kent genelinde devam ettiğini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Göreve geldiğiniz ilk günden bugüne kadar birçok yeni yol açtık. İhtiyaç duyuldukça açmaya da devam ediyoruz. Bir süre önce yapımı tamamlanan Akçay Ortaokulu’nun çevresinde de mahalle halkından ve velilerden gelen talep üzerine çevre düzenlemesi ve yeni yol açma çalışmaları başlattık. Bu bölgede ekiplerimiz ilk önce zemin düzenleme çalışması yapıyor. Bu çalışmanın bitmesinin ardından yolumuz hemen bitirilerek hizmete açılacak. Yapılan çalışma ile vatandaşların evlerine, öğrencilerin ise okullarına daha kolay ulaşmalarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu çalışma bittiğinde mahalleli de, öğrencilerimiz de çamurdan ve tozdan kurtulmuş olacak. Halkın mağduriyet yaşamaması adına ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın