Miniklerden muhteşem Cumhuriyet coşkusu

İskenderun Nene Hatun Anaokulunda eğitim gören minik öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıldönümü kapsamında muhteşem bir gösteriye imza attı. Miniklerin heyecanı gözlerden kaçmazken, performansları izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Etkinliğe, okul müdürü Emel Burcu, öğretmenler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Şiirlerin okunduğu, İzmir Marşı eşliğinde mini bir oratoryonun sergilendiği etkinlikte 10.Yıl Marşını söyleyen minikler Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yürekten yaşarken, veliler ise gurur dolu dakikalar yaşadı.

Heyecan ve coşkuyla Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yılını kutlayan miniklerin özgüvenlerini ortaya koyduğu, performanslarıyla velilerini duygulandırdığı etkinliklerde öğretmenler de en az veliler kadar mutlu oldu.

İskenderun Nene Hatun Anaokulu Okul Müdürü Emel Burcu “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamak için öğrencilerimizle birlikte güzel bir şekilde hazırlandık. Öğrencilerimiz çok başarılı bir gösteri sundu. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 29 Ekim 1923’de ilan edilen Cumhuriyet Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Cumhuriyetimiz nice 95 yıllar görsün. Ay Yıldızlı bayrağımız hep göklerde dalgalansın. Türkiye’nin aydınlık geleceği çocuklarımızdır” diyerek konuşmasını yaptı.

Konuşma ve gösterilerin ardından, palyaço eşliğinde minik öğrencilere hediyeleri verildi.

Bir cevap yazın