AK Parti’li iki başkandan TBMM’ye ‘Özel’ ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’i TBMM’deki makamında ziyaret etti. Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’in de katıldığı ziyarette, iki belediye başkanı da Milletvekili Özel ile ilçeleri ile ilgili istişarede bulundu.

Halka hizmet noktasında bölge milletvekilleriyle sürekli görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Bizlerin tek bir amacı var: İskenderun halkına hizmet etmektir. Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun’a halka hizmet noktasında sağ olsunlar hep bizlere destek oluyorlar. Hep birlikte İskenderun’u daha iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz” dedi.

“Halkımızın hizmetindeyiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, “Genelde hükümetimiz, yerelde belediyemiz halka hizmet noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında Ankara’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti hükümetleri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke genelinde olduğu gibi tüm bölgede de önemli projelere imza atmıştır, atmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın