Haydi, ailenizle birlikte tribüne

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Hatayspor, kendi saha ve seyircisi önünde yarın ligin 9’uncu hafta karşılaşmasında Osmanlıspor’u, çarşamba günü de Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu karşılaşmasında Fethiyespor’u konuk edecek.

Süper lig deneyimi bulunan güçlü rakibi karşısında üç puan elde etmek, kupa maçında da bir üst tura yükselmek için rakiplerine büyük bir hırsla bilenen bordo-beyazlı sporcular “Haydi hep birlikte tribüne” kampanyası başlatarak, bütün spor kamuoyunu iki önemli maçta desteğe davet etti.

Hatayspor Yönetim Kurulu da Osmanlıspor maçında maraton tribüne gelecek 7-15 yaş arası taraftara da gişelerden alınacak biletlere yüzde 50 indirim uygulanacağını belirterek, “Kendi adınıza aldığınız 1 kombineye ek olarak, eşinize veya çocuğunuza 1 adet daha kombineyi hediye ediyoruz.  Evli olmayan taraftarımız da kendi adına bir kombine aldığında, yine kadın veya çocuk adına almak şartıyla, hediye kombine imkanından faydalanabiliyor. Haydi, Hatayspor’u tribünlerde ailelerimizle birlikte destekleyelim” diyerek Pazar günü saat:14.00’te, 31 Ekim Çarşamba günü de  saat: 13.30’da herkesi Antakya Atatürk Stadı’na beklediklerini duyurdu.

 

Bir cevap yazın