Kumlu’da insan seli vardı bugün

Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç ve Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Necmettin Paç’ın abileri Mustafa Paç son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Rahatsızlığı dolayısıyla uzun süredir hastanede tedavi gören ve dün hayata gözlerini yuman Mustafa Paç’ın cenazesinde insan seli dikkat çekti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti il Başkanı İbrahim Güder, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’in yanısıra Ak Partili il ve ilçe yöneticileri, siyaset ve iş dünyasından pek çok isim ile birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninin ardından, Mustafa Paç’ın naaşı Kumlu Akkerpiç Mahalle Mezarlığı’nda dualarla defnedildi.

Cami avlusunda kalabalık nedeniyle izdiham yaşanırken, Paç Ailesine taziye ziyaretinde bulunmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Başsağlığı dileyerek acılarını paylaşan herkesle tek tek tokalaşan Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç ve abisi Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Necmettin Paç, metanetli duruşlarıyla dikkat çekti. 

Bir cevap yazın