Başkent’e uğurlansa da O artık bir Hataylı

İçişleri Kararnamesiyle Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın onuruna düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı.

6 yıldır Belen’in kalkınması için canla başla çalışan, Belenlilerin yanısıra, hemen hemen Hatay’ın bütün ilçelerinde kaymakam vekilliği yaparak vatandaşlarla gönül köprüleri kuran Kaymakam Aydın, veda yemeğinin yanısıra bugün Hükümet Konağı önünden büyük bir sevgi seliyle başkentteki yeni görev yerine uğurlandı.

Kurtoğlu Restorantta düzenlenen veda yemeğine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, siyasi parti ilçe başkanları, iş adamları, muhtarlar, STK temsilcileri, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

“İlçemize kattığı hizmetlere teşekkürler”

Hem keyifli hem de hüzünlü anlar yaşanan gecede Başkan Adnan Vurucu; Kaymakam Aydın’dan övgüyle bahsederek, gitmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Görev yeri değişse de Kaymakam Aydın’ın artık bir Belenli olduğunu söyleyen Başkan Vurucu, “Sadece bir kaymakamı değil bir dostumu, arkadaşımı uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Belen için her zaman büyük bir özveriyle çalışan, omuz omuza her sıkıntıda yanımızda olan gönlü geniş bir insanın bizlerden ayrılışı bizi derinden üzerken, aynı zamanda onun mesleğinde yaşadığı başarılarda bizleri bir o kadar gururlandırmıştır. İşler karmaşık bir hal alıp çıkmaza girebiliyor bazen, bu gibi durumlarda kapısını çalmaktan çekinmediğim, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen kıymetli dostum ile Belen için çalışmak benim için büyük bir onurdu. Kaymakamımız Seyir Terası, Abide Anıtının restoresi, Emniyet binası, Halk eğitim merkezinin yapımı gibi ilçemiz için önemli adımlar atmış, gerektiğinde şahsımla beraber Valiliğe kadar gitmiş ve ilçemizin kalkınması anlamında önemli görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Görevi değişse de biz onun artık buralı olduğunu biliyoruz. Memleketimizde evlenmesi sayesinde de bizleri unutmayacağına eminiz. Kendisine yeni görev yerinde de başarılarının devamını diliyorum, yolun açık olsun” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, kamu kurum temsilcileri ve yemeğe katılan daveklilerin hediye takdim ettiği  Kaymakam Aydın’a İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru tablo, Belediye Başkanı Adnan Vurucu da teşekkür plaketi takdim etti.

Kaymakam Aydın, bugün Belediye Başkanı Vurucu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve halkın katıldığı törenle yeni görev yerine uğurlandı.

 

Bir cevap yazın