Avukatlar bir kez daha “Hatay’da baro var” dedi!

Hatay Barosu Genel Kurul seçimlerinde geçerli oyların 477’sini alan Av. Ekrem Dönmez üçüncü dönem başkanlık için meslektaşlarından yetki aldı. Beş listenin yarıştığı genel kurulda Hatay Barosu’na kayıtlı bin 173 üye, yeni dönem başkan ve yönetimini belirlemek için oy kullandı. Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre geçerli oyların 477’sini alan Av. Ekrem Dönmez Hatay Barosu Başkanlığına üçüncü kez seçilerek güven tazeledi. Diğer adaylar Av. Cihat Açıkalın 368, Av. Özer Doğruel 52, Av. Rasim Hişmioğulları 45, Av. M. Yavuz Nacar ise 42 oy aldı.

HATAY TÜRKİYE’NİN BÜYÜK BAROLARINDAN BİRİ

İki dönem Hatay Barosu başkanlığı yapan ve bu göreve yeniden seçilen Av. Ekrem Dönmez, geçen hafta 16 yeni meslektaşının daha baroya dahil olmasıyla üye sayılarının bin 173’e ulaşıldığını belirterek “200’e yakın stajyerimiz var. Yüzlerle ifade edilen bir baro değil, binlerle ifade edilen Türkiye’nin büyük barolardan biriyiz. Biz kendimizi küçük görürsek, küçük kalmaya mahkûmuz” dedi.

Baro Başkanı Ekrem Dönmez, geçmişte görev yapan 8 eski başkana ve bugüne kadar birlikte görev yaptığı meslektaşlarına teşekkür ederek, baronun 15 emektar kurucusunu rahmetle andı.

AV. EKREM DÖNMEZ’ başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU
AV. ŞÜKRAN ALBAYRAK GÜZEL
AV. SEVİNÇ ÇAKICI
AV. OKTAY ÇAPAROĞLU
AV. ADNAN ERYILMAZ
AV. ASENA ASLAN ŞENER
AV. YUSUF ALBAYRAK
AV. MEHMET EZER
AV. HÜSEYİN DERİN
AV. MUSTAFA SIRAÇ
AV. MEHMET BİLGİLİ

DİSİPLİN KURULU
AV. BEDİA KARADABAN
AV. HAMDULLAH SÖNMEZ
AV. ZERRİN ALTINÖZ
AV. CUMA YURTAL
AV. FERİT SAĞ

DENETLEME KURULU
AV. FATMA ERŞEN
AV. ASLIHAN TÜTAR İNCE
AV. HİKMET BİÇİL

TBB DELEGELERİ
AV. MEHMET VEHBİ DEBOOĞLU
AV. MEHMET KARAÇAY
AV. DENİZ GÜNLÜ ATASEVER
AV. HİKMET SAĞLAR
AV. MURAT GÜLER

 

 

Bir cevap yazın