Hatay’da Baro var!

İki dönemdir Hatay Barosu Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Avukat Ekrem Dönmez, haftasonu gerçekleşecek olan genel kurul öncesi gerçekleştirdiği son kurul toplantısında ekipteki meslektaşları ve mesai arkadaşlarına plaketle teşekkür etti.

Seçim öncesi, Antakya Adliyesi’nde Ekrem Dönmez başkanlığındaki son toplantıya Baro Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Asıl ve yönetim kurulu, disiplin kurulu, kurul delegeleri ile denetleme kurulu üyeleri, komisyonlarda görevli avukatlar ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri katıldı.

Ekrem Dönmez, hazır

Kurullardaki meslektaşlarına emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür eden Dönmez, yeni dönem için göreve hazır olduklarını dile getirirken, pazar günü genel kurulda aday olacak meslektaşlarını da tanıştırdı.

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez, dört yıl önce kullandığı “Hatay’da Baro Var” sloganını, genel kurulda yeniden kullanmasının gerekçesini de açıklayarak, “”Hatay’da Baro Var” 2014 yılında sadece bir seçim sloganıydı. Şimdi ise tüm Türkiye’de bir gerçekliğe ve ete-kemiğe bürünmüş olarak, en sağlam rotaya oturmuş şekilde yoluna devam ediyor. 2 yıl daha herkes “iyi ki baro var”, “iyi ki avukatlar var” ve iyi ki “Hatay’da Baro Var” demeye devam edecek. Başta meslektaşlarımın, yurttaşlarımızın, hemşehrilerimizin, gönüldaşlarımızın, bizi izleyen ve takdir eden herkesin emeğine-yüreğine sağlık. Biz yeni dönem için hazırız” dedi.

Bir cevap yazın