‘Roka Balık Antakya’lılara deniz esintisini hissettirdi

Deniz kenti konseptine yakışan Arsuz’daki Roka Balık, ikinci şubesini Antakya’da görkemli bir törenle hizmete açtı. İşletmeciliğini genç girişimci Sezer Kara’nın yaptığı Roka Balık, deniz esintisini Antakya’ya taşırken, daha ilk günden ilgi odağı olmayı başardı.

Tarihi Antakya evini süsleyen deniz konsepti, mavi beyaz renk uyumu ile Bodrum Alaçatı’yı anımsatan dekorasyonuyla Antakya Cindi Hamamı civarı Hatay Gazeteciler Cemiyeti yanında hizmete başlayan Roka Balık Antakya’nın açılış törenine Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, TMMOB Hatay Odası Başkanı Tahsin Kırık, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ve yönetimi, İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Şahutoğlu, CHP Defne, Antakya, Hassa ve Kumlu İlçe Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

“Deniz esintisini Antakya’ya taşıdık”

İki yıl önce Arsuz’daki Roka Balık’ın açılışında Antakya’da bir şube açmak istediğini anımsatarak, bugün bu hedefini gerçekleştirmenin onurunu yaşadığını söyleyen Roka Balık Antakya’nın Sahibi Sezer Kara, deniz ürünlerinin taze ve farklı sunumuyla Arsuz’da iz bırakan lezzetlerini Antakya’ya taşıyacak olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Roka Balık Antakya ile Hatay mutfağına lezzet katacaklarına inandığını vurgulayan Kara, balık ve deniz ürünleri konusunda oldukça iddialı olduklarını dile getirirken, Antakyalıların balık yemek için deniz kentlerine gitmelerine gerek kalmadan, deniz esintisini Roka Balık’ta hissedeceklerini vurguladı.

Açılışa katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Kara, konuşmasının sonunda ilerleyen süreçte diğer ilçelerde de Roka Balık’ı açabileceği mesajını verdi.

Kara’nın konuşmalarının ardından, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ve CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün açılış kurdelesini kestiği Roka Balık Antakya faaliyete başladı.

 

Bir cevap yazın