Hedef; her adımı yeşil bir Kırıkhan

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ‘Adım Adım Kırıkhan Yeşilleniyor’ projesi ile örnek bir proje daha hayata geçirdi.

Kırıkhan Denetimli Serbestlik Müdürü Hakan Hoşgören, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan ve Orman İşletme Şefi Mehmet Karakaya ile birlikte ‘Adım Adım Kırıkhan Yeşilleniyor’ projesi protokolünü imzalayan Başkan Yavuz, amaçlarının daha yeşil bir Kırıkhan yaratmak olduğunu söyledi.

Kırıkhan Belediyesi Başkanlık makamında yapılan protokol kapsamında Denetimli Serbestlik tedbiri altında bulunan hükümlüler ile birlikte 2018-2019 yılı içerisinde ilçe merkezindeki Bulvarlar, Caddeler, okullar ve parklara ağaç dikilmesi hedefleniyor.

Kırıkhan’ın yeşillendirilmesine önem verdiğini ve bu bağlamda Kırıkhan’ın Park, bulvar, cadde, kavşak ve refüjlerinde kullanılmak üzere 3 adet Çiçek Serasını hizmete açtıklarını anımsatan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Bu kez denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan hükümlüler ile birlikte Kırıkhan ilçesinin daha da yeşillendirilmesi çalışmalarını başlattık. Bu projeyle 20.000 ağaç dikmeyi hedefliyoruz. Bu projede emeği geçen herkesten Allah (c.c) razı olsun” dedi.

Bir cevap yazın