Kadın milletvekiline yetişmek zor

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hatay’da olduğu süre içinde çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmıyor. Ankara’daki mesainin ardından geldiği Hatay’da bir dizi etkinliğe katılan Suzan Şahin, hafta sonunda oynanan Arsuz Karaağaçspor – Ceyhanspor karşılaşmasını izlerken yaşadığı heyecan dikkatlerden kaçmadı.

Karşılaşma boyunca takıma verdiği heyecanlı destekle tüm Karaağaçspor taraftarlarının gönlünde taht kuran Milletvekili Suzan Şahin’in hızına yetişmek çok zor.

Hatay’da bulunan tüm milletvekilleri arasında çalışkanlığıyla göz dolduran Suzan Şahin, Hatay’da kadın milletvekili olmanın sorumluluğunun daha ağır olduğunu dile getiriyor.

Hatay’daki tüm etkinliklere yetişmek için büyük gayret serfeden Milletvekili Şahin, hafta sonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programlara katıldı.

Kuzeytepe’de partililerle yapılan kahvaltıdaki seçim startı toplantısı sonrasında, İskenderun’daki Battı-Çıktı açılışına katılan Suzan Şahin, daha sonra Karaağaç ve Nardüzü’nün en önemli projesi olan altyapı inşaatı başlama töreninde vatandaşlarla biraraya geldi.

Daha sonra Arsuz Karaağaçspor karşılaşmasında tribündeki yerini alan Şahin, karşılaşma sonrasında CHP İskenderun Gençlik Kolları’nın İskenderun Anıt Alanı’nda düzenlediği Aşure dağıtma ve Şehitleri Anma programında gençlerle beraber oldu.

Bir cevap yazın