Fuat Tosyalı, yine yapacağını yaptı!

Afrika Birliği ve T.C. Ekonomi Bakanlığı iş birliğinde; Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) organizasyonunda 10-11 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu”nun ana sponsorluğunu Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı üstlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan katılacak

“Yükselen Afrika ve Türkiye” temasıyla, Afrika ile Türkiye arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel iş birliği olanaklarının ele alınmasının yanı sıra Afrika’da iş yapma fikrine ilham vermesi planlanan Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki foruma Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’nın yanısıra tüm Afrika ülkelerinden bakanlar, özel sektör kuruluş başkanları, bölgesel ekonomik toplulukların genel sekreterleri ve firma temsilcileri, Afrika Birliği ve Afrika Kalkınma Bankası üst düzey yetkilileri, ticaret ve sanayi odaları başkanları ve işadamlarının katılması bekleniyor.

İş dünyasına davet var

Business Life’in “İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı” arasında yer alan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Cezayir İş Konseyi Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye ve Afrika arasındaki ikili ilişkilerin şekillendirilmesine platform oluşturacak olan forumun önemine değinirken, “Tosyalı Holding olarak ana sponsoru olduğumuz, yeni iş ve yatırım fırsatlarını barındıran, yatırımcılarımıza Afrika kapılarını açacak bu çok değerli foruma tüm iş dünyamızı bekliyoruz” diyerek, iş dünyasına çağrı yaptı..

 

 

 

 

Bir cevap yazın