Turuncu – mavi ruhuna yakışır skor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda ligin ikinci haftasında İskenderun BelediyeSpor, kendi evinde konuk ettiği 7 Mart Kadirlispor’u 5 -3 yenerek puanını 4’e çıkardı.

Taraftarların da yoğun destek verdiği karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman ve meclis üyelerinin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Öztaş, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt birlikte izledi.

İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanan maçı Hüseyin Ertaş, Soner Özçelik ve Yeter Karaçalı hakem üçlüsü yönetti. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ev sahibi İskenderun Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 7 Mart Kadirlispor maçında, oynadığı futbol ve elde ettiği skorla taraftarlarını mutlu etti.

İskenderun Belediyespor’un gollerini, dk. 40-85 Mustafa Yıldız, dk.17 Cabbar Çelik, dk. 25 İbrahima Dıallo ve 74’te Samed Aytekin atarken, 7 Mart Kadirlispor’un gollerini ise dk. 44 Koray Kılavuz, dk. 56 Ulaşcan Özdemir ve dk. 83’te ise Seyit Mehmet kaydetti.

7 Mart Kadirli Demirsporlu futbolcu Kayhan Kılavuz 75’te, İskenderun Belediye Sporlu Erdan Onaylı ise 81. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Karşılaşma sonrası kısa bir değerlendirme yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, takımın mücadelesinden ve skordan memnun olduklarını belirterek, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Başkan Seyfi Dingil, daha sonra futbolcuları elde edilen galibiyetten dolayı tebrik etti.

Bir cevap yazın