Servis şoförleri artık daha dikkatli!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve İskenderun Şoförler Odası işbirliğiyle, servis sürücüleri ve rehber personellerine bilgilendirme semineri düzenlendi.

İskenderun Şehit Haydar Polis Merkezi Eğitim Salonu’nda yaklaşık 150 servis sürücüsü ve rehber personelin katıldığı seminerde öğrencilerin güvenli trafik ortamında okula gidiş gelişlerinin sağlanması, can güvenliği açısından servis araçlarında alınması gereken tedbirler ve uyulması gereken kurallar ile birlikte yönetmelikte yapılan son değişiklikler anlatıldı.

Her yıl geleneksel olarak okul servis sürücülerine yönelik düzenledikleri bilgilendirme seminerinin bu yıl İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerinin de katılımıyla daha verimli geçeceğini söyleyen İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, konunun hassasiyetine dikkat çekti.

Trafik Ekipleri, geleceğin teminatı olan çocukların huzur ve güven içerisinde evden okula, okuldan da eve gitmeleri için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdikleri seminerde, Şoför Esnafı, yapılan bilgilendirmelerden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü yetkilerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın