Potanın perileri üçüncü oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediyesi(BŞB) tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden 6 takımın katıldığı Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvası’nı üçüncülükle tamamladı. Turnuva’da 3’üncülük ve 4’üncülük müsabakasında Hatay BŞB ile Mersin BŞB karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadelede Hatay’ın Melekleri, rakibini 75-65’lik skorla mağlup ederek turnuvada üçüncü olmayı başardı.  Maçta, takıma büyük katkı sunan başarılı sporcu Hind Ben Abdelkader 26 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Dört gün süren turnuvanın şampiyonluk maçında ise Çukurova Basketbol ile Ormanspor karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta, her iki takımın oyuncuları da şampiyon olmak için ellerinden geleni yaptı. Mücadeleden Ormanspor 70-63 galip gelerek şampiyon olurken, Çukurova Basketbol ise ikinciliği elde etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ilk maçını 13 Ekim’de deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

 

Bir cevap yazın