Lütfü Savaş ile yeniden…

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Lütfü Savaş olduğunu ve Hatay’ı yeniden kazanmaya hazır olduklarını açıklamasının ardından, Başkan Lütfü Savaş sosyal medyada yayımladığı afişle yerel seçim startını verdi.

“Hep birlikte gönül birliğiyle yeniden kazanacağız” sloganı ile yayımlanan ve vatandaşlarla el ele güç birliği ile zafer vurgusu yapılan afişle aynı zamanda adaylığını da açıklamış olan Başkan Savaş’a çığ gibi destek mesajları yağarken, afişin paylaşım rekoru kırması dikkatlerden kaçmadı.

“Yolumuz açık olsun.. Hep birlikte aydınlık dolu yarınlara”, “Hatay’da barış için ‘Savaş’ lazım. Öyle tank top tüfekle değil, ‘Savaş’ dediysek Hatay’a Lütfü Savaş lazım”, “Tabiki yine KAZANACAĞIZ”, “Memleket için, Hatay için, geleceğimiz çocuklarımız için Lütfü Savaş başkanımızı canla başla destekliyoruz”, “Yaptıklarını inkar edersek haram olsun bana, bize, hepimize… Allah sizi başımızdan eksik etmesin”, “Hatay’ın lideri, halkın önderi, büyük başkan Lütfü Savaş Hatay’a yeniden güneş gibi doğacak”, “Yüreğimizle yanınızdayız” gibi yüzlerce mesajın yazıldığı afişi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise  “Hatay için el ele, gönül gönüle “YENİDEN” kazanacağız” mesajıyla paylaştı.

Bir cevap yazın