Yangın değil, ‘baklava’ trafiği kilitledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Türk İtfaiye Teşkilatının Kuruluşunun 304’üncü Yıldönümü dolayısıyla Şehit Pamir Caddesi üzerinde itfaiye ekiplerine baklava dağıtarak, itfaiye teşkilatının haftasını kutladı.

Şehit Pamir Caddesi’nde yapılan kutlama sırasında adeta kilitlenen trafik nedeniyle araç sürücüleri çok tepkiliydi.

2019 yerel seçimlerinde CHP’den İskenderun Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Öztürk Çolak, HBB 2’inci Bölge Koordinatörü ve İtfaiye Amiri Ahmet Serhat Beydilli ile birlikte itfaiye çalışanlarına baklava ikramında bulunan Suzan Şahin, İtfaiye Amiri Beydilli’ye çiçek takdiminde bulundu.

İtfaiye ekiplerinin çıkan her olayda özverili bir çalışma ortaya koyarak, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağladıklarını belirten Şahin, “Öncelikle itfaiyecilerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. 7 gün 24 saat esasına canla başla çalışan İtfaiye teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Hatay’ın tüm ilçelerinde yaşanan afetlerde ilk müdahaleyi yaparak vatandaşlarımızın daima yanında olan HBB İtfaiye ekibimize teşekkürlerimizi sunmak ve farkındalık yaratmak adına onlara baklava ikramında bulunmak istedik” dedi.

HBB 2’inci Bölge Koordinatörü ve İtfaiye Amiri Ahmet Serhat Beydilli ise, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’e teşekkür ederek, çalışma arkadaşları adına kendisine takdim edilen çiçeği kabul etti ve kendi elleri ile CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile birlikte itfaiye çalışanlarına ve yoldan geçen vatandaşlara baklava ikram etti.

Atatürk Anıtı’na kadar oluşan araç kuyruğu sırasında itfaiye araçlarının yangın için gelmediği anlaşılınca, araç sürücüleri ve dolmuşlarda yolculuk yapan vatandaşlar, “Kutlamanın yeri burası mıydı?” sorusuyla kızgınlıklarını dile getirdi.

 

Bir cevap yazın