İki mahallede yerinde inceleme

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Meydan Mahallesi’nde yapımı devam eden spor kompleksinin ardından, Yıldırımtepe’deki taziye evi projesini inceledi. Mahalle muhtarları ve birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştirdiği inceleme gezilerinde, her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, hemen hemen her mahalleye bir spor kompleksi kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Spor Toto işbirliği

Spor tesislerinin, gençlerin sportif başarısına katkı sunacağını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettik. Her mahalleye eşit hizmet götürdük, götürmeye devam ediyoruz. Dört adet spor kompleksinin Spor Toto işbirliğiyle dört ayrı mahallemizde yapımına bir süre önce başlamıştık. Tesislerimizde basketbol, halı saha ve voleybol sahaları tamamlanmak üzere. Ardından çevre düzenlenmesi yapılacak, banklar ve ağaçlandırma çalışmalarının ardından spor tesislerimizin yapımı tamamlanacak” dedi.

Yıldırımtepe’ye park müjdesi

Yıldırımtepe Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan taziye evinin muhtarlık binasının hemen yanında inşa edildiğini söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Yıldırımtepe Mahallesinde yolların ve kaldırımların yenilenmesi konusunda çok çalıştık. Yeni yaşam alanları, parklar ve şimdide taziye evi yapıyoruz. Feyezan kanalının yanında bulunan 15 dönümlük yeri Devlet Su İşleri(DSİ)’nden aldık. Bu alana olduğu gibi spor tesisleri, taziye evi, park ve kamelyaları olan bölgenin nezih bir alanı haline getiriyoruz” diyerek, yeni bir park müjdesi verdi.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarları da Başkan Seyfi Dingil’e mahallelerine kazandırılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

 

Bir cevap yazın