Milliyetçi Hareket’in kadınları oldukça iddialı

MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, ‘Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün” temalı MHP Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na katıldı. MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Millet Vekili Nevin Taşlıçay Başkanlığında 21-23 Eylül tarihleri arasında, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda, Milliyetçi Hareket’in kadınları 2019 yerel seçimlerine hazır ve iddialı olduklarını belirtirken, ‘2019 yerel seçimleri kadınlarımızın seçimleri olacaktır” mesajı verdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay, MHP Kadın Kolları’nın 2023 stratejik hedeflerinin hazır olduğunu belirterek, “ İddialıyız 81 ilde kadınlarımız partimizin lokomotifi olacaktır. İddialıyız, kadın sorununu çözecek iradenin yegane sahibiyiz. Bizler çözümün tarafı olacağız. Edilgen değil, etken olacağız ” dedi.

“Türk Kadını asildir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de önemli mesajlar verdiği konuşmasında, “Türk kadını koruyandır, kollayandır. Kol kanat gerendir. Toplumsal huzur ve refahın şartı cinsiyetçi saplantının kenara itilmesidir. Kadının yok sayıldığı, hor görüldüğü, dışlandığı ve ötekileştirildiği toplum geridir. Kadının aile ve toplumsal uyumun ahengidir. Aileyi ayakta tutan kadındır. Kadın vatandır. Kadın ülkedir. Kadın gelecektir. Kadın gelecek nesillerin güvencesidir. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın tüm alanında kadının izi ve etkisi görülmek isteniyorsa kadına şiddet sona ermelidir. Kadınlarının yüzü gülmeyen bir toplumun geleceği umutla karşılaması imkansızdır. Kadın hakları üstün körü geçilmektedir. Kadın sadece bir güne hapsedilecek bir konu mudur? Kadın ile şiddet, cinayet ve istismar konuları yan yana gelmeyecek şekilde rafa kaldırılmadır. Tarihe baktığınızda Türk kadının ne kadar asil olduğunu görürsünüz. Türkiye’nin geleceği kadınlarımızın üstleneceği görevlere bağlıdır” dedi.

  Kadınları, siyasete davet etti

MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya da kadınları MHP çatısı altında birleşmeye davet ederek, “Bu toplantının organize edilmesinde emeği geçen başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Nevin Taşlıçay’a şükranlarımı sunuyorum.  Partimizin almış olduğu bu anlamlı kararların ışığında, Milliyetçi Hareket Partisi, İskenderun Kadın Kolları İlçe Başkanlığı olarak gönül rahatlığıyla İskenderunlu ve Hataylı kadınlarımızın yanısıra tüm kadınları Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmaya davet ediyorum. Türk kadının siyaset yapacağı parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Gelin hep birlikte ‘Kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün’ diyelim” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın