Karaağaçspor, sezona hazır

İlk kez geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde mücadele eden Arsuz temsilcisi Karaağaçspor, yeni sezonun perdesini Pazar günü Kadirli’de açacak. 2018-2019 sezonun ilk maçını 23 Eylül Pazar Günü saat: 15.00’te 7 Mart Kadirli Demirspor ile oynayacak olan Karaağaçspor, üstüste oynayacağı 2 deplasman maçının ardından, ligin üçüncü haftasında kendi sahasında taraftarlarıyla buluşacak.

İç transferlerin yanısıra 11 yeni transferlerle güçlenen kadrosuyla bu yıl şampiyonluk hedefine ulaşmak için yoğun bir çalışma dönemini geride bırakan turuncu beyazlı takım, Nevşehir kampının ardından çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Çetin yönetiminde Karaağaçspor Tesisileri’nde sürdürüyor. Gerçekleştirilen antrenmanda sporcular hırslı, istekli ve moralli halleriyle dikkat çekerken, idmanı tribünden izleyen çok sayıda taraftarda Karaağaçspor’a lig öncesi hem moral, hem de destek verdi.

Türk futboluna kattığı başarılı sporcuların yanısıra geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği ligde sergilediği performansla ilçede büyük bir sinerji oluşturan ve sporseverlere heyecanlı maçlar izleten turuncu-beyazlı takım, 7 Mart Kadirli Demirspor’un ardından Kırıkhanspor’u da yenerek, 7 Ekim’de kendi evinde oynayacağı Ceyhanspor maçına 6 puanla avantajlı başlamanın hesaplarını yapıyor.

 

Bir cevap yazın