Yaz kursları kapanış şöleniyle tamamlandı

Hatay’ın sağlıklı yarınlarını planlayarak, kentin sosyal yaşamını zenginleştirmek amacıyla çeşitli sportif etkinliklerin yanı sıra ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna da ev sahipliği yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu yaz 12 farklı yaz kursuyla 5964 kursiyeri sporla buluşturdu.

HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde yaz kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgelerini törenle dağıtan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesinin onları kötü alışkanlıklardan uzak tutacak en önemli unsur olduğunu belirterek, “Ülkenin geleceği olan çocuk ve gençlerin eğitimlerine özen gösterilmesi önceliğimizdir. Bu hususta üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştık” dedi.

HBB Başkanı Lütfü Savaş, özel öğretim kursu öğrencisi engelli çocuk ile masa tenisi oynayarak sporun engel tanımadığını bir kez daha vurgularken, HBB Kadın Basketbol Takımı da kursiyerlerle basketbol maçı yaparak şölen havasındaki kapanışa renk kattı.

Daha sonra, yüzmeden basketbola, okçuluktan masa tenisine kadar yaz tatilinin tadını spor yaparak çıkaran kursiyerlere sertifikalarının dağıtılmasıyla törenler son buldu.

Bir cevap yazın