Başkana ziyaretçi akını

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sivas / Gölova Kaymakamlığına tayini çıkan Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu ile Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç’ın ardından İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur’u konuk etti.

Halka hizmet noktasında başarılı çalışmalara imza atan konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil, Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu’na da hem hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, hem de yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu ise bölgede önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, Hatay genelinde veda ziyaretlerinde bulunduğunu ifade etti.

Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç da zaman zaman belediyeler ve kurum temsilcileri ile bir araya gelerek istişarede bulunduklarını belirterek, bölgenin gelişmesi, kalkınması ve halka daha iyi hizmet etme çabası içerisinde olduklarını ifade etti.

İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur da İskenderun’daki hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek teşkil ettiğini ve bu kardeşliğin korunması için çalıştıklarını söyledi.

 

Bir cevap yazın