Babaannesinin duaları Süleyman Koç için

Çaykur Rizespor’un süper lige çıkmasında büyük pay sahibi olan İskenderunlu yıldız futbolcu Süleyman Koç için dualar eksik olmuyor. İskenderun’da yaşayan Nurcan Koç, koyu Beşiktaşlı kimliğiyle tüm siyah-beyazlı taraftarlarının gönlünde taht kuran bir isim. 74 yaşındaki Nurcan Koç, torununun her gün fotoğraflarını öperek, başarıları için dua ediyor.

Almanya’da doğan İskenderunlu başarılı futbolcu Süleyman Koç’un geçen yıl Çaykur Rizespor’a transferi şampiyonluğun anahtarı olmuş ve İskenderun’daki ailesine de büyük sevinç yaşatmıştı . Çaykur Rizespor’un Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan genç futbolcu, Rizespor taraftarlarının da sevgilisi.

Rizespor’a hayat öpücüğü veren ve süper futboluyla dikkatleri üzerine çeken Süleyman Koç’un başarılarıyla gurur duyan babaannesi Nurcan Koç, “Her gün onun resmini öpmeden ve dua etmeden rahat edemiyorum. O bizim gözbebeğimiz ve Türk Futbolu’nun da yıldızı. İskenderun adına da büyük bir gururdur benim torunum” dedi.

Almanya’da futbol otoritelerinin beğenisini toplayan Süleyman Koç, Tennis Borussia Berlin, Berlin Ankaraspor ve Berlin Türkiyemspor’da oynadıktan sonra Paderborn’da forma giydi. Geçen sezon Çaykur Rizespor’a transfer olan Süleyman Koç, takımın şampiyonluğunda büyük rol oynadı.

Mükemmel performansıyla üç büyüklerin de dikkatini çeken yıldız futbolcu, transfer tekliflerini geri çevirerek üçbuçuk yıl anlaştığı Çaykur Rizespor formasıyla süper ligde mücadele etme kararı aldı. İskenderunlu Süleyman Koç’un hedefi, mili takım formasını giymek.

 

 

Bir cevap yazın