Niye bunu yaptın be Fatih öğretmen?

İskenderun’un başarılı ve idealist öğretmenlerinden Fatih Şirin, bayramın son günü geçirdiği motor kazası sonrası yapılan tüm tedavi ve müdahalelere rağmen yaşama veda etti. Eğitim camiasından emekli olduktan sonra kendini sosyal sorumluluk projelerine adayan Fatih Şirin’in vefat haberini alan dostları “Niye bunu yaptın be Fatih öğretmen” diyerek gözyaşı döktü.

İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü mezunu olan ve daha sonra da Eskişehir Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Coğrafya Bölümü’nü de tamamlayan Fatih Şirin, görev yaptığı her okulda, öğrencilerinin sevilen öğretmenleri arasında yer aldı. Beyefendi kişiliği ve mükemmel insan portresiyle saygı duyulan emekçi öğretmen Fatih Şirin, sevenlerini ağlattı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şube Yönetimi’nde yazman olan ve İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği’nde de aktif bir görev adamı olarak gönüllerde taht kuran Fatih Şirin’in cenazesi 3 Eylül pazartesi günü öğle namazına müteakip Mustafa Kemal Mahallesi Karatoyuk Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Bir cevap yazın