Kız kaçırma kavgası bir can daha aldı

İskenderun’da 3 gün önce kız kaçırma meselesi yüzünden 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kavgada hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Mustafa Y. de hayatını kaybetti.

26 Ağustos saat 22.00 sıralarında yaşanan olayda ağır yaralı olarak İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Mustafa Y.(49) 2 gündür tedavi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi.
26 Ağustos Pazar günü saat 22.00 sıralarında Aşkarbeyli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, H.Y.’nin bir süre önce evlenmek için K.O’yu kaçırmasının ardından iki aile arasında çıkan tartışmada K.O’nun ağabeyi İsa O. H.Y.’nin ağabeyi güvenlik korucusu Ali Y. ile babası İsmet Y.’yi vurmuştu. H.Y.’nin ağabeyi Mustafa Y. ve Mehmet Y.’nin yanı sıra H.Y (20) ve H.G. yaralanırken, K.O.’nun ağabeyi İsa O. da çıkan kavgada vurulmuş, İsmet Y. ile İsa O. (42) olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Yaralılar, İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılırken güvenlik korucusu Ali Y. (37) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, H.G. (31), H.Y. (20) ve Mehmet Y. (47) hastanede tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan Mustafa Y. (49) sevk edildiği Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesinde bu sabah hayatını kaybetti. H.Y.’nin (30) firarda olduğu belirtilirken, jandarma ve polis olayla ilgili geniş çaplı incelemesini sürdürüyor.

Bir cevap yazın