Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerine altyapı müjdesi

Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde başlayacak olan altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı, Arsuz Belediyesi Karaağaç Şarkkonak Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, 15 gün sonra altyapı kazı çalışmalarına başlanacağı müjdesi verildi.

Toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali katıldı. İlk konuşmayı yapan HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, ayltyapı inşaatıyla ilgili teknik bilgileri açıkladı.

Daha sonra söz alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da altyapının önemine değinirken, bu büyük projeyi Arsuz’a kazandıran HBB Başkanı Lütfü Savaş’a tüm Arsuz Halkı adına teşekkür etti. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, Karaağaç ve Nürdüzü Mahallelerinin altyapı sorununun ortadan kalkacağına işaret eden Başkan Culha, büyükşehir belediyesiyle uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Karaağaç ve Nardüzü Halkı’nın sabırsızlıkla beklediği altyapı projesini başlatmanın onurunu yaşadıklarını söyleyerek konuşmaya başlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşların bu hizmetleri hak ettiklerini dile getirdi.

Hatay’ın her karışına hizmet götürmeyi hedeflediklerini bunu başardıklarını özellikle vurgulayan Başkan Savaş, Ak Partili büyükşehir belediye meclis üyelerinin bu hizmetleri engellemek için her yolu denediklerini hatırlattı. HBB Meclisi’nden kararı geçirene kadar çok zorlu bir süreç yaşadıklarını ifade eden Başkan Lütfü Savaş, “Halkımıza hizmet götürürken yaşadığımız zorlukları bütün Hatay Halkı bilsin” dedi.

Bir cevap yazın