Vali vekilinden halk günleri buluşması

Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, ‘Muhtarlarla ve Halkla Buluşma Toplantısı’nı Altınözü’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli’nin yanısıra İl Jandarma Komutanı Vekili Alb. Halit Şahin, İl Emniyet Müdürü Vekili Cemal Gülerik, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’un ilçe ile ilgili yaptığı sunumu ile devam etti.

Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, bakanlığın talimatı doğrultusunda ilçelerde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek üzere bu toplantıları düzenlediklerini belirterek, sorunların çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Toplantının devamında muhtarlar ve vatandaşlar tek tek söz alarak mahallelerinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Vekili Orhan Mardinli’ye iletti.

 

Bir cevap yazın