Milli Meleğimizin gözü dünya kupasında

İspanya’da 22-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 2018 FIBA Kadınlar Dünya Kupası’na katılacak A Milli Basketbol Takımı sporcusu, aynı zamanda Hatay’ın yeni Meleği Cansu Köksal, organizasyonu madalya ile tamamlamak istediklerini söyledi.

İlk kez İstanbul dışında bir takımla sözleşme imzaladığını ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı’nda olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Köksal, Hatay’da çok iyi bir sezon geçireceğini hissettiğini ifade etti.

“Grupta şansımız tamamen bize bağlı”

Dünya Kupası hazırlıklarını Slovenya kampı ile sürdürdüklerini ifade eden Milli sporcusu Cansu Köksal, kupanın zorlu geçeceğini, ancak hedeflerine ulaşacaklarına inandığını dile getirdi.

Takımdaki her oyuncunun birbirini tanıyor olmasının, takım için avantaj olduğunu vurgulayan Köksal, “İyi bir takımız. Zorluk yaşamıyoruz. Gruptaki şansımız tamamen bize bağlı. Hedefimiz madalya. Biz zoru başaracağız. Yeni sezon için Hatay Büyükşehir Belediyespor ile anlaştım. İlk defa İstanbul dışında bir takımda oynayacağım. Umarım sakatlıksız, iyi bir sezon geçiririm. Çok iyi olacağını hissediyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın